Sari la conținut

Despre Noi

Povestea WordPress Romania

Cu drag vă întâmpinăm în universul nostru digital, unde pasiunea și inovația se întâlnesc pentru a da viață ideilor dumneavoastră! Suntem o echipă tânără, cu sediul în inima vibrantă a Bucureștiului, dedicată creării de site-uri captivante și funcționale pe platforma WordPress.

De ce suntem noi diferiti?

Ambiția noastră este să oferim soluții digitale personalizate, adaptate nevoilor și visurilor fiecărui client. Înființată cu determinare și susținută de dorința de a transforma conceptele în realitate, echipa noastră aduce în prim-plan o combinație unică de creativitate și tehnică.

Perseverența este motorul nostru. Ne propunem să depășim orice obstacol pentru a livra proiecte de calitate superioară și să ne depășim mereu limitele. Fie că sunteți o afacere în creștere, un start-up plin de entuziasm sau o companie consolidată, suntem aici pentru a vă ajuta să vă construiți prezența online cu impact.

wordpress seo agency

Eficienta Maxima

În cadrul echipei noastre, fiecare membru aduce în bagajul său de cunoștințe și experiență o doză unică de energie și idei proaspete. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime viziunea lor și pentru a oferi soluții care să le depășească așteptările.

Implicati 1000%

Cu o abordare orientată spre rezultate și un simț al detaliului, transformăm fiecare proiect într-o experiență digitală de neuitat. Suntem aici pentru a vă ghida prin procesul de dezvoltare a unui site pe platforma WordPress, de la concept până la lansare și dincolo de aceasta.

Priceputi in WordPress

Alăturați-vă nouă în călătoria digitală! Echipa noastră tânără, ambițioasă și perseverentă este pregătită să vă transforme visele în realitate online.

Marius Marinoiu

Designer

Stefan Luca

Developer

Lavinia Lazaroiu

Client service